понеделник, 9 февруари 2015 г.

Славин и Джо Лин Търнър спечелиха X-Factor



Славин Славчев спечели  третия сезон на шоуто за музикални таланти X-Factor. Това се случи с помощта на рок легендата Джо Лин Търнър, който дойде в България, специално, за да пее в дует със Славин на  финала на шоуто "Х Фактор". Двамата разтърсиха публиката с едно от емблематичните парчета на "Рейнбоу" – "Street of Dreams".
23-годишният варненец учи право, работи като общ работник на строеж, но страстта му е рока. Никога не се е занимавал професионално с музика.
За пръв път Славин беше забелязан от фронтменът на Rainbow и Deep Purple след предишен концерт на музикалното шоу, в който  българинът направи кавър на легендарното  "Can't let you go". След невероятното изпълнение на Славин, Джо Лин Търнър публикува на  своята официална страница в  Фейсбук с коментар: "Истинска чест е, че изпя една от нашите песни. Нетипична песен за такова шоу. Справи се много добре! Браво".
Славин Славчев се наложи с 68.2% от гласовете на зрителите, като във финалния кръг спори за победата с 19-годишната Невена Пейкова от Търговище. До финала стигна и 16-годишната Михаела Маринова, но тя отпадна при първото гласуване на финала.














































Няма коментари: